Tillval & tillbehör

Till våra markiser finns det många olika tillval som ger mer bekvämlighet och gör att du kan njuta ännu mer av ditt solskydd. Nedan har vi information om de olika tillvalen du kan göra, många av tillvalen går även att komplettera till en äldre markis. 

Om du vill veta mer om våra tillval är du varmt välkommen att besöka oss i vår butik eller kontakta oss via telefon eller e-post. 

Sensorer

Vindskaksensor för Terassmarkis

Vindskaksensor

En vindskaksensor monteras i framkanten av markisen och känner av att markisen skakar när det blåser för mycket. Rekommenderas starkt. Går att få i olika färger för att matcha din markis.

Solsensor för alla markiser

Solsensor

Solsensorn känner av när solen är framme och skickar då automatiskt ut markisen, när solen försvinner känner den av det och skickar in markisen. Automatisera din markis.

Vindsensor vanligt för pergola markiser

Vindsensor

Vindsensor mäter av hur mycket det blåser och monteras i närheten av markisen. När det blåser för mycket skickas markisen in. 

Tillval

Shadeplus

Vissa markiser kan ha en rullgardin i fronten på markisen vilket ger ditt solskydd en härlig uterumskänsla. Kombinera med infravärmare för att förlänga sommarsäsongen. Kontakta oss för att ta reda på vilka modeller som erbjuds med shadeplus.

Markilux Fjärrkontroll till Markiser

Fjärrkontroller

Välj bland flera olika fjärrkontroller för att styra din motoriserade markis. Alla kontrollerna finns i olika färger och har en eller flera kanaler så att du kan styra flera av dina markiser med samma kontroll. 

Spot-led Belysning Markiser

Belysning

Beroende på vilken markis du väljer har du olika val för belysningen. Det finns belysning för front, kassett och sidoskenor. Fråga oss jättegärna om just dina alternativ.

Tryck/logo på markistyg

Tryck på väven

Om ditt företag vill visa upp sin logotyp, är tryck på väven ett smart tillval. Kontakta oss för mer information och pris.

Markilux Sidomarkis mx790

Sidomarkis

Sidomarkisen Mx790 från markilux skyddar från lågt-liggande sol, vind och nyfikna blickar. Det är en vertikalmarkis som sitter i en smal, kompakt kassett mot väggen. För att ta ut den drar man helt enkelt i handtaget och krokar sedan fast den vid en stolpe eller en markilux mobilfix.

Det är en smart lösning för att skapa avskild yta på uteplatsen, kombinerat med en terrassmarkis eller pergolamarkis blir det som ett uterum.

Sidomarkisen finns i flera olika höjder, exempelvis 90cm,  173cm, 213cm och 250cm

  • Markilux
  • Maxlängd: 450 cm
  •  Handtag

Infravärmare

Härliga infravärmare från våra leverantörer. Välj bland många olika styrkor och funktioner som passar på just din uteplats. Flera av värmarna går även att få i matchande färg till just din markis.

Solamagic eco pro terassvärmareTerassvärmare Solamagicsolamagic premium värmareSolamagic markis värmareMarkilux värmareMarkilux värmare

Vill du veta mer?

Mejla oss