Om oss

Vi på Holmgrens Markiser är experter på allt som har med solskydd att göra. Vi mäter, tipsar, säljer, monterar och underhåller solskydd för både utomhus- och inomhusbruk. 
Sammanlagd erfarenhet i branchen

 95+ år

Utförda installationer

15.000 +

      Utförda projekt     totalt

500 +

Om Holmgrens Markiser

Sedan starten 1974 har vi haft tiotusentals nöjda kunder och tack vare vår långa erfarenhet kan vi garantera att vi tillsammans med dig hittar den absolut bästa solskyddslösningen. Samtliga produkter vi säljer har väldigt hög kvalitet och därför erbjuder vi 5 eller 3 års garanti på både produkterna och på installationen. 

Vi eftersträvar en nära kontakt med våra kunder där vi med hjälp av vår kunskap kring solskydd och era tankar och behov, tillsammans hittar den bästa lösningen. Därför vill vi göra hembesök där vi besöker er och bland annat mäter och tipsar om olika solskydd. 

Vi rekommenderar även att ni besöker oss i vårt showroom där vi visar många olika solskyddsmodeller. Under besöket kan ni se och känna på produkten innan beställningen görs. När det är dags för montering genomförs den av våra egna, erfarna montörer. 

Sagt om oss:

Houzz

Vår historia

År 1974 grundades Holmgrens Möbler & Solskydd i Tyresö av Fritjof Holmgren. De första 20 åren bestod verksamheten främst av försäljning och tillverkning av markiser.

1994 köpte bolaget sin nuvarande butikslokal på Vendelsövägen i Tyresö och verksamheten utökades med ett utemöbelsortiment. Den kraftiga tillväxten krävde allt större ytor vilket har medfört att butikslokalerna årligen har utökats och förbättrats för att tillgodose nya behov.

2004 slöt Holmgrens ett avtal med Markilux, en av världens ledande producenter av kvalitetsmarkiser. Ett lyckat samarbete som fortsätter än idag.

Vid årsskiftet 2015/2016 stod ombyggnationen av nya showroomet klart.

Idag har vi ett stort showroom för solskydd fyllt med både utvändiga och invändiga solskydd i alla typer, former och färger.

Holmgrens markiser
Team Holmgrens
Niklas Holmgren

Niklas Holmgren

VD

Niklas tog över Holmgrens Markiser efter sin far Fritjof Holmgren. Sedan dess har Holmgrens Markiser växt och blivit det stora företaget det är idag. Niklas har en stor passion för träning och hälsa. 

niklas@holmgrensmarkiser.se
070-556 75 00

Nathalie

Innesäljare


info@holmgrensmarkiser.se 
08-712 35 95


Mikaela

Ekonomi


ekonomi@holmgrensmarkiser.se
08-712 35 95


Zäta

Montör
Christer

Montör
Vill du ha ett prisförslag?

Offertförfrågan