Markilux Pergola stretch markis

Pergolamarkiser

Pergolamarkiser eller fristående markiser, är den perfekta lösningen för att täcka stora uteplatser. Pergolamarkisens konstruktion består av en kassett som är fäst i väggen, där det på vardera kant går ut skenor där väven går ut och in. I framkanten av skenorna finns stödben som fästs i marken. Vid infällt läge står endast ramen kvar och vid utfällt läge blir det en stadig och maffig solskyddskonstruktion som tål de hårdaste vindarna.

Även om stommen är nätt & diskret kan en ensam pergolamarkis täcka upp till 49 kvadratmeter, och om inte det skulle räcka kan man enkelt seriekoppla flera pergolas för att täcka större ytor. Den stabila konstruktionen skyddar mot både sol och väder samtidigt som den är väldigt snygg och med ett enkelt knapptryck skapar du många nya sittplatser. 

Pergolamarkiser manövreras alltid med motor och går även att få med rullgardin i fronten, sidomarkiser, belysning, infravärmare med mera. 

Pergolamarkiser

Markilux Pergola markis classic

markilux pergola classic

Markilux pergola classic är den klassiska pergolamodellen. Enkel och okomplicerad med en rund kassett som uppfyller alla krav som ställs på ett modernt solskydd. Den skuggar stora ytor - utan att ta mycket plats. Maxmått/enhet: 600 x 450 cm / 500x600 cm

Läs mer om produkten

Markilux pergola markis Cubic

markilux pergola cubic

Designen av markilux pergola cubic utvecklades helt i enlighet med Dessau Bauhaus-filosofin - funktionell och tidlös design baserad på kubisk form. I kombination med de beprövade solskyddsfördelarna för pergola integreras den här modellen harmoniskt och imponerande i dagens moderna arkitektur.

Maxmått/enhet: 600 x 450 cm / 500 x 600 cm

Läs mer om produkten

Markilux pergola markis stretch

markilux pergola stretch

Markilux pergola stretch erbjuder ett imponerande sol- och väderskydd. Markistyget är perfekt integrerat i det designreducerade och högkvalitativa markisssystemet. Den rytmiska och platsbesparande fälltekniken gör det möjligt att skugga stora ytor och skapar en speciell atmosfär.
 

Maxmått/enhet: 700x700 cm

Läs mer om produkten

Markilux pergola markis compact

markilux pergola compact

Pergola compact kombinerar den klassiska pergolans graciösa form med den modernaste produktdesignen. Det kompakta, utrymmessnåla markissystemet på smala pelare med sidostyrskenor som håller duken spänd. Ett attraktivt och funktionellt solskydd. Överallt. För alla.

Maxmått: 450x400 cm

Läs mer om produkten

Fristående markiser

Markilux syncra markis

markilux syncra

Markisstativsystemet markilux syncra kan användas med markilux pergola, en enkel eller dubbel markis. Den ger dig generös skugga precis där du behöver den. Oavsett om det är på en terrass, balkong, brygga, fartygsdäck eller mitt i en trädgård - överallt där installation på en byggnadsfasad inte är möjlig eller lämplig, erbjuder detta markissystem dig en optimal lösning.

Maxmått/enhet: 700 x 450 cm

Läs mer om produkten

fristående solskydd Markilux markant med screenmarkis och format markis

markilux markant

Det fristående markissystemet markilux markant är ett sol- och väderskyddssystem som kan planeras efter dina önskemål. Markant erbjuder en hög grad av individuell färgdesign för en behaglig atmosfär. Det erbjuder skydd, säkerhet, frihet, estetik och komfort. Maxmått: 600 x 600 cm

Läs mer om produkten

fristtående markilux planet

markilux planet

Parasoll och markis i ett! Markisen markilux planet skyddar dig tillförlitligt mot solens strålar, är extremt stabil och ändå rörlig. Med Easy-Go-spaken kan du enkelt vrida markisgardinen upp till 335° i flexversionen - så att du alltid har skuggan där du vill ha den.
Maxmått/enhet: 700 x 400 cm

Läs mer om produkten

Markilux format

markilux format

Vill du ha väggar för att skydda dig mot oönskade blickar? Eller vill du skapa ditt eget personliga uterum med den textila trivsamheten hos en sidomarkis. Med markilux format står alla möjligheter öppna för dig - och det finns över 200 mönster att välja mellan.
Maxmått: 300 x 250 cm

Läs mer om produkten

Gibus velvet plus lamelltak

Gibus Lamelltak

Det är ett elegant solskydd som kan användas året runt.
Finns i olika utföranden med lamellerna - vinklingsbara, indragbara eller en duo av funktionerna.
Tillval som screens, glasväggar & belysning finns.

Maxmått/enhet: 
425 x 610 cm
450 x 607 cm
500 x 750 cm

Läs mer om produkten

Gibus Movie lamelltak

Gibus Movie

Gibus Movie har en minimalistisk design, Det är den idealiska lösningen för att förvandla små utomhusytor till förtrollande och trevliga utrymmen
Tillval som screens, glasväggar & belysning, appstyrning finns.

Maxmått/enhet: 
488 x 608 cm


Läs mer om produkten

Stobag bavona lamelltak

Stobag Bavona

Det är en simpel men elegant design som funkar året runt.
Den har vinklingsbara lameller,
Går att kombinera med glasväggar,  screens och belysning. 
Maxmått: 600 x 600 cm 

Läs mer om produkten