Om oss

Vi på Holmgrens Markiser är experter på allt som har med solskydd att göra. Vi mäter, tipsar, säljer, monterar och underhåller solskydd för både utomhus- och inomhusbruk. 

Sedan starten 1974 har vi haft tiotusentals nöjda kunder och tack vare vår långa erfarenhet kan vi garantera att vi tillsammans med dig hittar den absolut bästa solskyddslösningen. Samtliga produkter vi säljer har väldigt hög kvalitet och därför erbjuder vi 5 års garanti på både produkterna och på installationen. 

Vi eftersträvar en nära kontakt med våra kunder där vi med hjälp av vår kunskap kring solskydd och era tankar och behov tillsammans hittar den bästa lösningen. Därför vill vi göra hembesök där vi besöker er och bland annat mäter och tipsar om olika solskydd. 
Vi rekommenderar även att ni besöker oss i vårt showroom där vi visar alla våra olika solskyddsmodeller, under det besöket kan ni se och känna på produkten innan beställningen görs. När det är dags för montering genomförs den av våra egna, erfarna montörer. 
 

Medarbetare 

Niklas Holmgren

VD & Ägare

070-556 75 00

niklas@holmgrensmarkiser.se

Mikaela
Ekonomi

ekonomi@holmgrensmarkiser.se

Calle

Butikssäljare extra

08-712 35 95

info@holmgrensmarkiser.se

Nathalie
Säljare butik

08-712 35 95

info@holmgrensmarkiser.se


Zäta

Installation

08-712 35 95
installation@holmgrens.eu


Sveriges största showroom

På Vendelsövägen 17 i Tyresö strax utanför Stockholm finns Sveriges största showroom med över 90 produkter, markiser och andra solskydd. Här har vi allt du kan tänka dig inom solskydd, bland annat fler än 20 fullskaliga terrassmarkiser, en pergolamarkis och en markilux Planet.

Showroomet finns för att ge er, våra kunder, en chans att se, känna på och uppleva produkterna innan köpet.  

Här träffar ni även våra kunniga säljare som berättar om och visar de olika produkterna. 

Showroomets öppettider.

Läs mer om Sveriges största solskydds-showroom.


Historia

År 1974 grundades Holmgrens Möbler & Solskydd i Tyresö av Fritjof Holmgren.
De första 20 åren bestod verksamheten främst av försäljning och tillverkning av markiser.

1994 köpte bolaget sin nuvarande butikslokal på Vendelsövägen i Tyresö och verksamheten utökades med ett utemöbelsortiment. Den kraftiga tillväxten krävde allt större ytor vilket har medfört att butikslokalerna årligen har utökats och förbättrats för att tillgodose nya behov.

2004 slöt Holmgrens ett avtal med Markilux, en av världens ledande producenter av kvalitetsmarkiser, ett lyckat samarbete som fortsätter än idag.

Vid årsskiftet 2015/2016 stod ombyggnationen av nya showroomet klart.


Idag har vi Sveriges största showroom för solskydd fullsmockat med både utvändiga och invändiga solskydd i alla typer.


Vill ni bli kontaktade? Fyll i formuläret så hör vi av oss!