StyRa

StyRa-bildjpeg
StyRa är en av Sveriges ledande tillverkare av utvändiga och invändiga solskydd som terrassmarkiser, fönstermarkiser, screenmarkiser och mycket mer. Tillverkning sker i fabriken i Degerfors. 


Utvalda Modeller

Styra Terrassmarkis T420

Terrassmarkis T420 är en av Sveriges mest sålda markiser och uppfyller alla behov. Välj bland en mängd olika tyger och tillval för att hitta just din markis.


Läs mer

StyRa Terrassmarkis Duo

StyRa Terrassmarkis DUO har stora möjligheter. Det är en helt fristående konstruktion som kan ställas över sandlådan, altanen, restaurangen eller varför inte över din pool.


Läs mer


Styra Zip screen

Styra Zip Screen är ett helt vindsäkert solskydd som ger optimalt skydd. En Zip Screen kan användas nästan oavsett väderförhållanden och tack vare vävens tekniska egenskaper behåller du dessutom din utsikt. En Zip Screen är användbar för både privata, offentliga och kommersiella byggnader. Den är extra lämplig vid vindutsatta lägen.


Läs mer


Styra Fönstermarkis F320

F320 är en storsäljare bland fönstermarkiser som är försedd med en modern design på kassett och front. Denna fönstermarkis är en modern, kompakt och stilren markis som passar de flesta byggnader. F320 har en elegant aluminiumkassett som skyddar markisduken mot regn och smuts. Fallarmarna har justerbar fjäderspänning för att säkerställa rätt dukspänning.

Invändig eller utvändig manövrering via band är standard, men den kan även förses med motor som styrs via radio eller brytare.


Läs mer


Vill du ha mer information om vad vi erbjuder? Hör av dig!