• Med inglasning skapar du ett uterum

STOBAG är en av våra leverantörer av utvändiga solskydd med ett stort sortiment som innehåller allt man behöver till hemmet. Under 2018 fick vi in fyra produkter från STOBAG till vårt showroom, Bavona Hardtop, Rivera och Jumbo. 
STOBAG är en av stor leverantör av solskydd med försäljning över hela världen, deras produkter håller högsta kvalitet och är tillverkade för att hålla en lång tid.


Här har vi samlat modeller från STOBAG. 
Läs mer om STOBAGpå deras hemsida: STOBAGs hemsida

Modeller

STOBAG Pergolino P3600

Stobag Pergolino P3600 ger skugga åt mycket stora ytor, oavsett om det är hemmafest eller på restaurangen är du och dina gäster skyddade från sol och regn. Välj bland många olika tyger och tillval för att skapa din alldeles egna Pergolino. Läs mer här!


Stobag Nyon Plus GP4100

Stobag Nyon Plus GP4100 är glastaket för alla som vill ha allt, den ger skydd hela året mot sol, regn, vind och snö och har en läcker design.Läs mer här!


Stobag Arnex PS8000

Stobag Arnex PS8000 är ett riktigt snyggt solskydd för glastak och vinterträdgårdar. Med en läcker design och smart teknik är den det perfekta solskyddet för glastak.Läs mer här!


 

STOBAG Bavona Hardtop TP6500

STOBAG Bavona Hardtop TP6500 är en elegant och stabil fristående solskyddslösning som kan anpassas för att passa just dina behov. Tillvalen till denna produkt är många, bland annat inglasning, sidomarkiser och belysning kan väljas till.Läs mer här!
STOBAG Rivera Pergola P5000

STOBAG Rivera Pergola P5000 låter dig skapa ett stort uterum med elegant design på din terrass.  Tillval som belysning, sidomarkiser och inglasning finns.
Läs mer här!

STOBAG Jumbo Markis S2160/2

En gigantisk markis med teleskoparmar och maxstorlek 18 meter bred och 5 meter djup.  Rak och elegant design.
Läs mer här!STOBAG Ventosol VM720/3

En kraftig och läcker vertikalmarkis för montering på framsidan eller på sidorna av befintlig terrasslösning.
Läs mer här!


Mesabox S9170

En vacker markis för stora ytor med teleskoparmar samt en kompakt konstruktion och en design med räta linjer.


Läs mer!

Pergolino  P3500

En mycket stabil pergolalösning för stora ytor, en integrerade gasfjäderteknik ser till att duken hålls spänd.


Läs mer!


Targa PS6100

Takmarkis som lämpar sig perfekt till stora och komplexa glastak och strukturer. Ger ett effektivt solskydd och ser till att temperaturen i uterummet hålls behaglig.


Läs mer!


Ombramobil OS4000

En fristående dubbelmarkis som skuggar en stor yta. Som namnet antyder är konstruktionen mobil, den kan monteras och demonteras på kort tid.


Läs mer!


Skjutglas SV1020

Skjutsystem för helinglasning. Snygg, smidig och smart lösning.


Läs mer!


Vill du ha mer information om vad vi erbjuder? Hör av dig!