Pergolamarkiser

  • Populär och otroligt effektiv solskyddslösning till de stora uteplatserna
    markilux Pergola Populär och otroligt effektiv solskyddslösning till de stora uteplatserna

Pergolamarkiser är den perfekta lösningen för att täcka stora uteplatser. Konstruktionen består av en kassett som är fäst i väggen, på vardera kant går det ut skenor där väven går ut och in och i framkanten av skenorna finns stödben som fästs i marken. Vid infällt läge står endast ramen kvar och vid utfällt läge blir det en stadig och maffig solskyddskonstruktion som tål de hårdaste vindarna.

Även om stommen är nätt & diskret kan en ensam pergolamarkis täcka upp till 49 kvadratmeter, och om inte det skulle räcka kan man enkelt seriekoppla flera pergolas för att täcka större ytor. 

Förutom att pergolamarkiser fungerar utmärkt till privatpersoner så fungerar den minst lika bra till restauranger & andra offentliga uteplatser. Den stabila konstruktionen skyddar mot både sol och väder samtidigt som den är väldigt snygg och med ett enkelt knapptryck skapar du många nya sittplatser. 

Pergolamarkiser manövreras alltid med motor och går även att få med rullgardin i fronten, sidomarkiser, belysning, infravärmare och mer.

Längre ned på sidan kan ni läsa om och se bilder på våra olika pergolamarkismodeller.

Vår populäraste pergolamarkis. Perfekt till stora uteplatser eller restauranger med möjlighet till storlekar upp till 30 kvadratmeter, och om inte det räcker till kan man enkelt seriekoppla flera stycken sektioner på samma kassett. 
Går att få med runda eller kvadratiska ben och dessa ben kan även vara justerbara vilket låter dig variera pergolamarkisens vinkel för bättre vattenavrinning eller solskydd. 
Konstruktionen är nätt och enkel samtidigt som den är ruskigt stark. Markilux Pergolamarkis finns att se i vårt showroom!


Markilux Pergola Stretch är den senaste markisen från markilux. Täcker stora ytor och har en mycket fin design. Tillval som värmare och belysning finns.Markilux Pergola Compact

Markilux Pergola Compact är ett modernt och prisvärt alternativ till den omåttligt populära Markilux Pergola. En modern design med raka linjer och många olika färgval låter dig skapa din alldeles unika solskyddslösning


Läs mer


STOBAG Rivera P5000


Stobag Rivera Pergola P5000 låter dig skapa ett stort uterum med elegant design på din terrass. Den integrerade plissémarkisen ger skugga när solen skiner och skyddar mot skadlig UV-strålning.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och rosttåliga, pulverlackade aluminiumprofiler med lång livstid.


STOBAG Bavona Hardtop


En modern, kubisk pergola som passar perfekt till fastigheter som inte kan hantera lutning. Aluminiunlameller med justerbar lutning för skydd mot regn och sol. 


STOBAG Melano SoftTop
En pergola med modern, kubisk form som imponerar både med funktioner och design. 
Fungerar utmärkt till fasader där solskyddet måste ha låg höjd.


STOBAG Pergolino

Pergolino ger skugga åt mycket stora ytor och är en mycket stabil pergola som står emot belastning från vind och väder. Välj bland en massa olika färger.


Gibus Pergola Med Zenit

Med Zenit är en läcker pergola med häftig design och många möjligheter. 


Vill du ha mer information, en offert eller har du några frågor? Hör av dig!