Pergolamarkis Markilux

Pergolamarkisen är den perfekta lösningen för att täcka stora uteplatser. Konstruktionen består av en kassett som är fäst i väggen, på vardera kant går det ut skenor där väven går ut och in. Vid infällt läge står endast ramen kvar och vid utfällt läge blir det en stadig och maffig solskyddskonstruktion som tål de hårdaste vindarna. 

Även om den har en liten och nätt stomme så kan den täcka upp till 5x6 meter, och om inte det skulle räcka till så kan man enkelt seriekoppla flera pergolas för att täcka en större yta. 

Tack vare att Pergolans stomme är fast så blir hela konstruktionen otroligt stadig. Utöver detta så är det även möjligt att variera höjden på frontstolparna, så att eventuella ojämnheter i marken inte märks. 

Förutom att Markilux Pergolamarkis fungerar utmärkt till privatpersoner så fungerar den minst lika bra till restauranger. Den stabila konstruktionen skyddar mot både sol och väder samtidigt som den är väldigt snygg. 

Till denna markis går det även att få Shadeplus samt Sidovägg. Shadeplus är som en markis i frontprofilen av pergolan som går att ta ner hela 230 centimeter, kombinerat med en sidovägg kan man skapa ett mysigt uterum.
Utöver detta kan man även lägga till belysning, infravärmare och mycket, mycket mer. 

I vårt showroom i Tyresö kan ni se hur pergolamarkisen ser ut i verkliga livet, här kan ni även bläddra bland alla de vävar och kassettfärger vi erbjuder och hitta den kombinationen som passar just er. 
Längst ned på denna sida kan ni även boka in ett kostnadsfritt hembesök, då kommer vi till er på bestämd tid och ger tips och råd om vilken solskyddslösning som skulle passa just er. 
Shadeplus


Runda Detaljer


FrontstolparnaMarkilux Shadeplus är som en markis i markisen. Längst fram på er pergola får ni en höj och sänkbar markis som skyddar mot lågt liggande sol och nyfikna blickar. Kombinera med Markilux Sidomarkis för att skapa ett uterum.


För att vara en så stark och stabil konstruktion så har Markilux Pergola runda, enkla och snygga detaljer som inte gör mer väsen än nödvändigt. Ramen är tillverkad i aluminium som tål alla väder och är helt rostfritt. 


På frontstolparna kan du få en vev som reglerar höjden på just frontstolparna. Tack vare detta kan du ha en rak pergola även om marken den står på är sned. Du kan även justera höjden på stolpen för bättre vattenavrinning.


Kontakta oss för mer information om markilux Pergola

Boka ett Hembesök HÄR


Markilux Pergolamarkis informationsvideo