Markilux 6000


Terrassmarkis markilux 6000 är en markis av oerhört hög kvalitet. Tack vare det robusta aluminiumchassit och den förstklassiga väven från markilux egna kollektion så har denna markis väldigt lång livslängd, den kommer att skydda er uteplats i många, många år.

Markisen kan anpassas efter just dig, bestäm väven, gavelbeslagen och många andra detaljer och ge den din personliga touch. Markilux 6000 har även näst intill ljudlösa armar tack vare den nya tekniken Bionic Tendon som består av slitstarka band av fibrer.

Den största möjliga storleken för denna markis är 700x400 cm.


Med alla de innovativa funktioner hos markilux 6000 så har den mottagit the red dot design award.


Vind


Ljus


Skugga


VärmePå grund av den kraftfulla konstruktionen är markilux 6000 extremt vindtålig. Den klarar av vindhastigheter upp till 33 m/s, det är samma vindstyrka som en orkan. Låter det orimligt? Kolla på YouTube-filmen här nedanför.


Vackert formade LED-spotlights i frontprofilen ger värmande och mysig belysning året om.


Markisen i markisen skyddar mot lågt liggande sol och nyfikna blickar. Detta tillval finns att få i storlekarna 140-210 cm och kontrolleras antingen manuellt eller med motor.


Känn den mysiga värmen direkt och njut av kvällen änne längre. Denna infravärmare är tillgänglig i samma aluminium som din markisstomme och kontrolleras med fjärrkontroll.


Markilux 6000 informationsvideo