MARKILUX

  • Helkassettmarkis med snygg design och stora möjligheter
    markilux MX-3 Helkassettmarkis med snygg design och stora möjligheter

Markilux_new_logopng
Markilux är vår största leverantör av utvändiga solskydd, alltså terrassmarkiser, screenmarkiser, fönstermarkiser, takmarkiser och pergolamarkiser. Vi har ett långt och lyckat samarbete med Markilux och är i dagsläget deras största återförsäljare i Sverige, det är något vi är väldigt stolta över.
Vid årsskiftet 2014/2015 färdigställde vi produktionen av vårt markilux-showroom, som innehåller över 20 fullskaliga markiser från dem.


Markilux är en av Tysklands största markistillverkare och har i mer än 40 år tillverkat solskydd av absolut högsta kvalitet. Något som skiljer Markilux från andra markisleverantörer är att de tillverkar och producerar markisen och även markisväven i deras stora fabriker i Tyskland. Detta försäkrar att även väven är av hög kvalitet. 


Här har vi samlat några utvalda modeller från Markilux. Om ni vill se fler modeller klickar ni HÄR!


Utvalda Modeller

Markilux Pergola Stretch

Markilux Pergola Stretch är den senaste markisen från markilux. Täcker stora ytor och har en mycket fin design. Tillval som värmare och belysning finns.

Läs mer

Markilux MX-3

Markilux MX-3 är en av de senaste innovationerna från Markilux. Snygg design, många färgval och mycket prisvärd helkassettmarkis. 
Till denna markis kan du även lägga till belysning. 


Läs mer
markilux MX-3 Helkassettmarkis med snygg design och stora möjligheter

Markilux Format

Markilux Format är ett nytt och häftigt vind, insyn och solskydd för uteplatsen. Markilux Format ger en väldigt stor möjlighet för dig att designa just hur du vill ha din uteplats, med fler än 250 olika tygmönster att välja bland.


Läs mer


Markilux Pergola Compact

Markilux Pergola Compact är ett modernt och prisvärt alternativ till den omåttligt populära Markilux Pergola. En modern design med raka linjer och många olika färgval låter dig skapa din alldeles unika solskyddslösning


Läs mer

markilux Pergola Compact Prisvärt alternativ till populära markilux Pergola

Markilux Pergolamarkis

Pergolamarkisen från Markilux är en av marknadens bästa solskydd för vindutsatta uteplatser. Denna markis monteras i väggen och har en aluminiumram som avslutas med ben, markisväven regleras med motor & kontroll och väven går längs med ramen.
Några av fördelarna med denna markis är att du får en oerhört hållbar markis och du har även möjligheten att göra den riktigt stor. Därför är den rekommenderad för större uteplatser och även offentliga platser som restauranger.


Läs mer


Markilux Planet

Markilux Planet är en markislösning där markisen monteras på en stolpe. Följden av detta blir att du har en markis som inte behöver fästas direkt på huset, istället bestämmer du själv precis var i trädgården du vill ha den. 
En annan fördel är att du har möjligheten att vrida stolpen hela 330 grader. Du kan även ha värmare och belysning högst upp på stolpen och med en Markilux Shadeplus i fronten blir det nästan som ett uterum.


Läs mer
markilux Planet Mäktig fristående solskyddslösning

Markilux Markant

Markilux Markant är en rejäl paviljong med många tillval som låter dig skapa ett uterum precis där du vill. Maximal storlek 600x600 cm. Mycket tålig och kraftig konstruktion som tål nästan allt.
Välj bland många olika tillval, som infravärmare, sidoväggar, smart styrning och en massa olika färger för att skapa din helt egna solskyddslösning.

Läs mer
markilux Markant Fristående paviljong med smart teknik

Markilux 990

Markilux 990 är en av våra populäraste markiser. Markisen passar perfekt till dig som vill ha en helkassettmarkis som även är nätt och smidig. 
Helkassett betyder att när markisen är i infällt läge hamnar väven och armarna inuti ett skyddande hölje. Fördelarna med det är att markisen håller sig ren och snygg ännu längre.
Det maximala måttet på denna markis är 5x3 meter, därför passar den bäst på uteplatser och balkonger i storlekar upp till det.
Läs mer


markilux 990 Populär och prisvärd helkassettmarkis

Markilux 710

Markilux 710 är en fönstermarkis som fungerar utmärkt som insynsskydd och klimatkontroll. 
Den består av en kassett i aluminium högst upp, stålvajrar som går ner till botten av fönstret samt markisväv som färdas upp och ner.

Läs mer


markilux 710 Fönstermarkiser av högsta kvalitet, ger perfekt skydd

Vill du ha mer information om vad vi erbjuder? Hör av dig!