Restaurangmarkiser

När det gäller markiser till restauranger är bland det viktigaste att de kan täcka en stor yta, att de är stabila & hållbara, att manövreringen är enkel och att det är snyggt. Här har vi samlat några olika modeller som uppfyller dessa krav.
Med ett solskydd likt dessa får ni många nya sittplatser till uteplatsen, till exempel en Markilux Pergola 6x5 meter ger cirka 20 extra sittplatser, dessa extra platser är ovärderliga under sommarsäsongen och solskyddet betalar snabbt tillbaka ursprungskostnaden. 

En annan fördel är att ordentliga solskydd förlänger sommarsäsongen, med effektiva värmare samt belysning monterade på markisen får ni en härlig och mysig uteplats som kunderna kommer trivas i långt in på hösten. 
Ni får självklart välja färgen på stativet och på väven hos oss, men ni får även möjligheten att visa upp er logotyp eller annan viktig information direkt på markisduken. Utöver detta finns det många andra tillval som förenklar och förbättrar tillvaron, motor med kontroll, värmare, belysning, sidomarkiser och mycket mer.

Tveka inte att höra av er om ni vill ha mer information om våra produkter. Vi rekommenderar även att ni besöker oss i vårt showroom i Tyresö strax utanför Stockholm, vi har faktiskt Sveriges största showroom för markiser och vi visar alla dessa modeller där, välkomna!

Markilux Pergolamarkis är ett fantastisk solskydd för restauranger, markisen fästs i fasaden och har skenor som löper ut längs med kanterna till fronten där stödben håller upp hela ställningen. När markisen är infälld syns endast stommen och med ett enkelt knapptryck fälls väven ut och ni får ett stort, effektivt och snyggt solskydd.
Detta är en av våra populäraste produkter till restaurangmiljöer och det finns många anledningar till det, den är pålitlig, läcker, enkel och framförallt kan du täcka stora uteplatser.
Finns att se i vårt showroom!


Markilux Pergola Stretch är den senaste markisen från markilux. Täcker stora ytor och har en mycket fin design. Tillval som värmare och belysning finns.Markilux Syncra har två stödben och en ribba där två stora terrassmarkiser kan monteras, ni kan välja vilken modell på terrassmarkis som ni vill till denna produkt. Se alla HÄR.

En stor fördel med denna modell är att den kan ställas var ni vill, det är en helt fristående produkt. Om ni inte har möjlighet att fästa den i marken kan den fås med stabiliseringsboxar som helt enkelt placeras på marken där solskyddet ska vara. Dessa boxar är i sitthöjd och fungerar som bänkar, alltså får ni ännu fler sittplatser. 
Finns att se i vårt showroom!


Markilux MX-1 är möjligheternas markis. Med den kan ni ha belysning fram & bak i frontkassetten och även i väggkassetten.

När denna markis inte används fungerar den som ett skydd eftersom kassetten mäter hela 62 centimeter i infällt läge. Alltså skyddar den er fasad och era fönster även när den inte används. 
Denna markis kommer verkligen få er restaurang att synas och stå ut från mängden samtidigt som den skapar många nya sittplatser till uteserveringen. Finns att se i vårt showroom!


Markilux 876

Markilux 876 är en vertikalmarkis med helkassett, sidolister och bottenlist. Denna markis går att placera där vinden blåser för att skapa ett vindskydd, samtidigt som den skyddar mot solen.
På denna markis kan ni även få er logotyp eller annan viktig information tryckt.
Finns att se i vårt showroom!


STOBAG Bavona Hardtop


Stobag Bavona Hardtop TP6500 är en elegant och stabil fristående solskyddslösning som kan anpassas för att passa just dina behov. Tillvalen till denna produkt är många, bland annat inglasning, sidomarkiser och belysning kan väljas till.

Finns att se i vårt showroom!


STOBAG Rivera Pergola


Stobag Rivera Pergola P5000 låter dig skapa ett stort uterum med elegant design på din terrass. Tillval som belysning, sidomarkiser och inglasning finns.

Finns att se i vårt showroom!


STOBAG Pergolino

Pergolino är en mycket stabil pergola som kan täcka stora ytor. Den är lätt att montera ner över vintern vilket minskar slitaget. Den går även att serva snabbt och enkelt. Istället för att fästa stödbenen i betong går det att ha en viktlåda som också fungerar som blomlåda.


STOBAG Jumbo Markis


En gigantisk markis med teleskoparmar och maxstorlek 18 meter bred och 5 meter djup. Rak och elegant design.


STOBAG Ardon


Ett robust förtak med tillhörande markis. Högkvalitativa komponenter garanterar lång livslängd.


Styra Terrassmarkis Duo


StyRa Terrassmarkis DUO har stora möjligheter. Det är en helt fristående konstruktion som kan ställas över sandlådan, altanen, restaurangen eller varför inte över din pool.


Vi har flera olika lösningar för värmare & belysning. Till exempel Markilux egna värmare med Philips värmerör som monteras på markiskassetten och värmer med 2000 Watt. Färgen på den produkten matchas med markisen och den går även att få som dimbar i 33/66/100% styrka. 


Sidomarkis mx790 skyddar från lågt-liggande sol, vind och nyfikna blickar. Det är en vertikalmarkis som sitter i en smal, kompakt kassett mot väggen. För att ta ut den drar man helt enkelt i handtaget och krokar sedan fast den vid en stolpe eller en markilux mobilfix.


Det är en smart lösning för att avskilja ytor vid uteplatsen.Vill du ha mer information, en offert eller har du några frågor? Hör av dig!