Showroom

Under 2016 byggde vi Sveriges största showroom för markiser och solskydd. 

I vårt showroom har vi samlat nästan hela vårt sortiment, här hittar du solskydd till alla olika behov, vi har bland annat utvändiga solskydd som terrassmarkiser, screenmarkiser och fönstermarkiser. Utöver detta har vi även större solskyddslösningar som en pergolamarkis, en markilux Planet och två solsegel från Designsegel.  


Vårt showroom är ständigt växande då vi hela tiden söker nya, häftiga solskydd att visa upp. I dagsläget visar vi över 90 produkter, både utvändiga och invändiga.


Anledningen till att vi har ett så stort showroom med så många olika modeller är för att ge dig som kund möjligheten att se exakt hur solskydden ser ut innan de har blivit uppmonterade.  Tack vare att vi har så många olika solskydd blir det också mycket enklare för dig att se vilken lösning som passar bäst. 


I showroomet träffar du våra kunniga säljare som visar och berättar om de olika solskyddslösningarna. Vårt mål är alltid att hitta den perfekta lösningen för just dig och ditt hem. 

Showroomet är uppdelat i tre delar. Direkt innanför entrén har vi alla produkter från markilux, terrassmarkiser, screenmarkiser och fönstermarkiser. Därefter har vi markiser och invändiga solskydd från KD Solskydd & Styra.


Utöver ovanstående har vi en stor trädgård fylld med stora solskyddslösningar som pergolamarkiser, fristående markissystem och solsegel från designsegel.

Oavsett vad du behöver för solskydd har vi det här.  Vi rekommenderar verkligen att du besöker vårt showroom så att vi tillsammans kan hitta ditt nya solskydd.  Öppettider