Tillval

Till våra markiser finns det många olika tillval som gör att du kan njuta ännu mer av ditt solskydd. Här nedan har vi information om de olika tillvalen du kan göra, många av tillvalen går även att komplettera till en äldre markis. 

Om du vill veta mer om våra tillval är du varmt välkommen att besöka oss i vår butik eller kontakta oss via telefon eller e-post. 

Fjärrkontroller

Välj bland flera olika fjärrkontroller för att styra din motoriserade markis

Vindskaksensor

En vindskaksensor monteras i framkanten av markisen och känner av att markisen skakar när det blåser för mycket. Rekommenderas starkt

Solsensor

Solsensorn känner av när solen är framme och skickar då automatiskt ut markisen, när solen försvinner känner den av det och skickar in markisen. Automatisera din markis.

Vindsensor

Vindsensor mäter av hur mycket det blåser. När det blåser för mycket skickas markisen in. 

Infravärmare

En infravärmare är ett utmärkt tillval för att öka komforten på uteplatsen. Om det blir för kyligt kan du med ett enkelt knapptryck få det varmt och skönt.

Belysning

Beroende på vilken markis du väljer har du olika val för belysningen. Fråga oss om just dina alternativ.

Rullgardinsfront

Vissa markiser kan ha en rullgardin i fronten på markisen vilket ger ditt solskydd en härlig uterumskänsla. Kombinera med infravärmare för att förlänga sommarsäsongen.

SmartPhone-styrning

För att få ännu bättre kontroll över din markis är SmartPhone-styrning ett smart tillval. Låter dig bland annat schemalägga dina solskydd och styra de från distans.

Tryck på väven

Om ditt företag vill visa upp sin logotyp är tryck på väven ett smart tillval. Kontakta oss för mer information.


Kontakta oss för mer information om våra tillval