Teknik

Programmering av motor

På denna YouTube-film kan du se hur din fjärrkontroll ska kopplas ihop med markisen


Luxaflex Powerview


Connexoon

Somfys nya styrning via smartphonen finns nu tillgänglig. Connexoon är en styrenhet som gör det möjligt för användaren att enkelt reglera allt från solskydd till musiken i hemmet. Man kan se enheterna direkt i smartphonen, veta deras aktuella status samt reglera dem.

Connexoon är en styrenhet inom io familjen. Den kan styra samtliga io motorer samt givare. 

Det finns flera smarta funktioner i Connexoon. En är att ta ett foto på hur ett scenario ser ut och sedan placera den bilden som en favorit. När du sedan trycker på bilden går enheterna till den position som de hade när bilden togs, smart!


TaHoma

TaHoma är Somfys lösning för ett uppkopplat hem. Motorisera dina markiser och rullgardiner med Somfy-motorer och koppla sedan upp dem med Tahoma. 
Tahomas gränssnitt har utformats på ett användarvänligt sätt och är uppkopplat på webben, det innebär att du enkelt kan centralisera och styra alla dina produkter. Genom att sedan spara scener eller scenarier och lägga in dem i systemets kalender, kan ditt hem sköta sig helt själv.
Ett enkelt och användarvänligt webbinterface låter dig kontrollera alla dina uppkopplade enheter från en dator, surfplatta eller en smartphone. 


Detaljerad teknisk information

Allmänt Markilux

Terrassmarkiser

Helkassetter

Halvkassetter

Öppna Markiser

Stretchmarkiser

Pergolamarkiser

Sidomarkiser

Fristående Markiser

Fönstermarkiser

Vertikala fönstermarkiser

Fallarmsmarkiser

Markisoletter

Triangulära fönstermarkiser

Takmarkiser