Hembesök

Hembesök
Det första steget till er nya markis är att ni bokar in ett hembesök, antingen direkt via hemsidan eller genom att kontakta oss på telefon eller mail.
Under hembesöket ger vi  tips och förslag på vilka produkter som kan passa, vi mäter även hur stort solskyddet ska vara.


Besök i showroom
Efter hembesöket rekommenderar vi ett besök i vårt showroom. Där kan ni se alla olika solskyddsprodukter vi har och ni får tips, råd och förslag av våra kunniga säljare. 
I showroomet kan ni även se alla olika vävar och eventuella tillval som finns till er produkt. 


Offert
När ni bestämt er för vad ni vill ha skickar vi en offert till er. Den går ni igenom i lugn och ro, om det är något ni vill ändra eller känner er osäkra kring kontaktar ni oss. 
Om ni är nöjda med offerten OK:ar ni den via mail. 


Order & Produktion
Så snart det är gjort läggs en order och ert nya solskydd börjar tillverkas av våra leverantörer. Från att beställningen är lagd brukar det ta 3 veckor innan solskyddet är redo att monteras.


Montering
När vi mottagit solskyddet från leverantören kontaktar vi er för att boka in monteringen som sker mellan 07:00-16:00 på vardagar av våra erfarna och skickliga montörer. 


Observera att motoriserade markiser behöver kopplas in av behörig elektriker, elektriker vi rekommenderar hittar ni HÄR.


Service
Om det mot förmodan skulle uppstå något problem med ert solskydd hjälper vi självklart till med att fixa det. Kontakta oss så löser vi problemet så snabbt och smidigt som möjligt.