Markilux

bkpam2100005_markilux_typologopng
Markilux är vår största leverantör av utvändiga solskydd, alltså terrassmarkiser, screenmarkiser, fönstermarkiser, takmarkiser och pergolamarkiser. Vi har ett långt och lyckat samarbete med Markilux och är i dagsläget deras största återförsäljare i Sverige, det är något vi är väldigt stolta över.
Vid årsskiftet 2014/2015 färdigställde vi produktionen av vårt markilux-showroom, som innehåller över 20 fullskaliga markiser från dem.


Markilux är en av Tysklands största markistillverkare och har i mer än 40 år tillverkat solskydd av absolut högsta kvalitet. Något som skiljer Markilux från andra markisleverantörer är att de tillverkar och producerar markisen och även markisväven i deras stora fabriker i Tyskland. Detta försäkrar att även väven är av hög kvalitet. 


Här har vi samlat några utvalda modeller från Markilux. Om ni vill se fler modeller klickar ni HÄR!


Utvalda Modeller

 

Markilux Pergolamarkis

Pergolamarkisen från Markilux är en av marknadens bästa solskydd för vindutsatta uteplatser. Denna markis monteras i väggen och har en aluminiumram som avslutas med ben, markisväven regleras med motor & kontroll och väven går längs med ramen.
Några av fördelarna med denna markis är att du får en oerhört hållbar markis och du har även möjligheten att göra den riktigt stor. Därför är den rekommenderad för större uteplatser och även offentliga platser som restauranger.
Läs mer
Markilux Planet

Markilux Planet är en markislösning där markisen monteras på en stolpe. Följden av detta blir att du har en markis som inte behöver fästas direkt på huset, istället bestämmer du själv precis var i trädgården du vill ha den. 
En annan fördel är att du har möjligheten att vrida stolpen hela 330 grader. Du kan även ha värmare och belysning högst upp på stolpen och med en Markilux Shadeplus i fronten blir det nästan som ett uterum.
Stolpen är tillverkad i aluminium och fästes i marken med betong, det finns ingen risk att markisen ramlar. 
Läs mer
Markilux Markant


Markilux Markant är en rejäl paviljong med många tillval som låter dig skapa ett uterum precis där du vill. Maximal storlek 600x600 cm. Mycket tålig och kraftig konstruktion som tål nästan allt.

Markilux 990

Markilux 990 är en av våra populäraste markiser. Markisen passar perfekt till dig som vill ha en helkassettmarkis som även är nätt och smidig. 
Helkassett betyder att när markisen är i infällt läge hamnar väven och armarna inuti ett skyddande hölje. Fördelarna med det är att markisen håller sig ren och snygg ännu längre.
Det maximala måttet på denna markis är 5x3 meter, därför passar den bäst på uteplatser och balkonger i storlekar upp till det.
Läs merMarkilux 710

Markilux 710 är en fönstermarkis som fungerar utmärkt som insynsskydd och klimatkontroll. 
Den består av en kassett i aluminium högst upp, stålvajrar som går ner till botten av fönstret samt markisväv som färdas upp och ner.

Läs merVill du ha mer information om vad vi erbjuder? Hör av dig!