Rullgardiner

Rullgardiner är en modern klassiker som aldrig går ur modet. De strama, enkla linjerna passar alla hem och kan skapa kontrastfyllda uttryck i dina fönster eller tvärtom vara en diskret understrykning av stilen i ditt hem. Det är helt beroende på tycke och smak. Oavsett vad du tycker om, är rullgardinen din garanti för optimal avskärmning.

Rullgardinen blir verkligen personlig då du kan välja bland omkring 300 olika vävar och du kan därför vara helt säker på att du hittar precis det du behöver. 


Vi visar flera olika rullgardinsmodeller samt alla olika vävar i vårt showroom i Tyresö. Det är Sveriges största showroom för solskydd och vi lovar att ni hittar något som faller er i smaken. På denna sida har vi samlat inspirationsbilder och väsentlig information kring rullgardiner. Hör gärna av er om det finns något ni undrar över!

Luxaflex Rullgardin L detaljerad teknisk information
Luxaflex Rullgardin XL detaljerad teknisk information


Inspirationsbilder


Modeller

Frihängande

Den klassiska rullgardinen för vanliga lodräta fönster, passar perfekt för nästan alla typer av fönster och hem. Tack vare den stora mängden olika tillval kan du hitta en frihängande rullgardin som passar just din personliga stil.

 

Uppspänd

En uppspänd rullgardin hålls på plats med hjälp av vajrar och är därför optimal till vippfönster och dörrar. 

 

Skylight

Om du behöver solskydd till ditt takfönster rekommenderas Luxaflex Skylight. Med rätt väv kan den bli en perfekt mörkläggningsrullgardin. 

 

Kassett

Dölj rullgardinens rulle och mekanism med en vit, svart eller aluminiumfärgad kassett för en stilig och exklusiv look. Med rätt väv blir denna modell, tillsammans med sidolister, en helt mörkläggande rullgardin vilket vanligtvis är ett väldigt bra val till sovrummet.

 

KD Solskydd Rullgardin Basic

En enklare rullgardinsmodell som även den kan måttanpassas efter ditt fönster. Maxbredden är 1,8 meter och maxhöjden är 2,4 meter.

 

KD Solskydd Rullgardin Senses

En rullgardin av den enklare varianten, liten och smidig med hög kvalitet. Levereras som standard med polyesterkedja men mot tillägg går den att få med metallkedja.

 

KD Solskydd Rullgardin RB500

Denna rullgardin går att få med antingen öppen kassett, halvkassett eller helkassett. Även denna modell anpassas efter dina mått och den regleras via kulkedja, vev eller motor. Även denna modell finns i många olika vävar som ni kan se i butiken.


Färger & Material

Luxaflex rullgardiner finns i ljusa och mörka toner, enfärgade och mönstrade, jordnära och färgsprakande kulörer - en färg för varje smak helt enkelt. En del vävar finns också med Dust Block; en vävbehandling som skyddar från smuts, vatten och oljebaserade vätskor.
För att se utbudet, besök vårt showroom på Vendelsövägen 17 i Tyresö utanför Stockholm.


Vill du ha mer information, en offert eller har du några frågor? Hör av dig!