Persienner

Persienner är ett flexibelt och effektfullt sätt att styra ljus och insyn. De vågräta roterande lamellerna ger dig en precis ljuskontroll, både vad gäller intensitet och riktning.
Samtliga persienner måttbeställs efter dina fönster, och färgerna du kan välja på finns att beskåda i vårt showroom på Vendelsövägen 17 i Tyresö.

Luxaflex Persienner detaljerad teknisk information


Modeller

16 mm

Med en lamellbredd på 16 mm får du en liten och nätt persienn som lämpar sig bäst för lite mindre fönster. Modellen finns i många olika färger. 

 

25 mm

Persiennen med 25mm finns i många spännande varianter som till exempel sektionsindelad öppning, dubbel öppning och top down/bottom up. Några av dessa varianter kan ni se i vårt showroom. 

 

35 mm

Persiennen med 35 mm bredd är en aluminiumpersienn som finns i flera olika färger och som även färgmatchar över- och underlist med vald färg på lamellerna. Passar till vanliga lodräta fönster, vippfönster och dörrar. 

 

50 mm

En persienn med 50 mm breda lameller passar bäst större fönster. Finns i en mängd olika färger. Förutom färg väljer du bland annat om du vill ha breda stegband i spännande mönster och färger eller smala diskreta.

 

70 mm

Persiennen med största lamellerna, perfekt för stora fönsterpartier. Finns i en mängd olika val för att skapa precis ditt uttryck. Du väljer bland annat om du vill ha breda stegband i spännande mönster och färger eller smala diskreta.

 

Frihängande

En frihängande Luxaflex Persienn lämpar sig för lodräta fönster. Fönstret får gärna vara ett skråfönster eller mellanglasfönster. 

 

Uppspänd

En uppspänd Luxaflex Persienn hålls på plats med hjälp av vajrar som går längs med sidorna. Persiennen är fäst mellan vajrarna och kan regleras uppifrån nedåt och nedifrån uppåt. Det är alltså en modell som ger stora möjligheter.

 

KD Solskydd Mellanglaspersienn

Mellanglaspersiennen är en väldigt populär produkt som har funnits med länge. En mycket prisvärd produkt som är diskret samtidigt som den gör sitt jobb. 

 

KD Solskydd Frihängande Persienn

Denna modell kan antingen styras med ögla eller lina. Det finns ett stort utbud av färger med allt från traditionellt vitt till en lilafärgad lamell med en gummibeläggning. 

 

KD Solskydd Handmanövrerad Persienn

Den handmanövrerade persiennen är en förspänd, barnsäker variant som regleras via handtaget på underlisten. Det finns alltså ingen lina, utan endast handtag och vridstång.


Färger & Material

Det finns väldigt många färger och material att välja bland. Varianter i regnbågens alla färger, varianter med designad textilyta och mycket mycket mer. Besök oss i butiken för att hitta vilka färger som passar just dig och ditt hem.