Panelgardiner

Panelgardiner ger fönstret en spännande inramning och flexibel avskärmning mot både sol och insyn. Passar bäst i stora fönsterpartier och altandörrar eftersom panelerna kan dras fram och tillbaka och då placeras där de gör mest nytta för stunden.
Kombinera enfärgade paneler med några mönstrade. Likaså kan du kombinera Luxaflex panelgardiner med Luxaflex rullgardiner i samma rum. Möjligheterna för ett unikt uttryck är nästan oändliga.

Luxaflex Panelgardin detaljerad teknisk information


Modeller

25 till 120 cm

Luxaflex Panelgardiner går att få i valfri bredd, från 25 cm upp till 120 cm.

 

2-5 spår

Panelskenan finns i allt från två till fem spår. Du väljer själv antalet spår beroende på om panelgardinerna ska dela spår eller ha varsitt eget. Fördelen med att låta varje panelgardin ha sitt separata spår är att de kan parkeras bakom varandra i fråndraget läge.


Färger & Material

Det finns många olika färger & material att välja ibland, transparent väv är ett bra val när du både vill ha mycket ljus i rummet och behålla utsikten. Halvtransparent väv ger lagom mycket ljus in i rummet och du blir lagom skyddad mot insyn. Med en tät väv kommer förbipasserande inte att kunna se in och i de flesta fall kan man inte ens ana silhuetter.
Välkommen in till vår butik för att hitta vilken väv som passar just dig och ditt hem.

 

En del av vävarna till Luxaflex Panelgardin finns med Dust Block; en vävbehandling på båda sidor av väven som gör den smutsavvisande samt att den står emot vatten och oljebaserade vätskor bättre.
I nya kollektionen finns även en hel del miljömässigt hållbara vävar som GreenScreen Eco och GreenScreen Revive, en väv tillverkad av återvunna PET-flaskor.