Luxaflex

Luxaflex är vår främsta leverantör av invändiga solskydd. De erbjuder allt som kan behövas till fönsterna i ditt hem, persienner, rullgardiner, plisségardiner, träpersienner, gardiner och mycket mer. 

Läs mer om några utvalda modeller här under, eller läs vidare om alla olika modeller genom att klicka på denna LÄNK.


Utvalda Modeller

 

Luxaflex Duettegardin

En duettegardin är en mjuk inredningsgardin med många funktioner. Utöver den vackra formgivningen och de slående färgerna är gardinen väldigt energieffektiv. Luftfickorna som bildas i vävens fickor hjälper till med att hålla värmen ute på sommaren och bevarar den under vintern. 

Luxaflex Duettegardin går att få i många olika vackra och fina vävar för hemmets alla olika rum. Allt från diskret struktur till mjuka tunna vävar som passar just din stil perfekt. 


Välkommen in till vårt showroom för att bläddra i vävkollektionen och se varför just duettegardinen passar i ditt hem. 


Luxaflex Twist Rullgardin

Twist Rullgardin är en flexibel, modern och stilren gardin bestående av väv som går omlott med omväxlandande transparenta och täta segment. Du kan antingen låta ljuset strömma in eller skärma av genom att justera de transparenta och täta segmenten efter behov.

Resultatet blir ett vackert och varierat ljusinsläpp som du själv reglerar för att skapa en skön känsla i ditt hem. 


I vårt showroom kan ni se olika exempel på Twist Rullgardiner, och även bläddra i den stora vävkollektionen för att hitta väven som representerar dig, din stil och ditt hem bäst. 


Luxaflex Träpersienn

En träpersiennen passar perfekt för dig som vill att solskyddet ska vara mer än bara ett solskydd. Med en träpersienn får du en extra inredningsdetalj som kan anpassas efter just din stil och dina behov. Oavsett om du föredrar ljusa eller mörka träsorter kan du få en unik atmosfär i hemmet med träpersienner.

Välj ett ljust trä med struktur på lamellerna om du vill få en mer lantlig och rustik känsla. Eller blanka, svarta lameller för en mer modern stil. 
I vårt showroom kan ni se på olika modeller och ni kan även bläddra i den stora kollektionen för träpersienner. 


Luxaflex Plisségardin

Plisségardinen är möjligheternas gardin. Den passar alla fönsterformer och finns med många olika betjäningsmöjligheter. Oavsett vad du söker, finns det en plisségardin som matchar din stil och dina behov.

Det finns även ett stort urval vackra vävar med sköna strukturer och härliga färger. En ljus och trevlig väv till vardagsrummet, eller kanske en fördunklande väv till sovrummet? I vårt showroom kan ni bläddra bland alla olika vävar och se de olika modellerna för att hitta den som passar just ert hem.


Vill du ha mer information om vad vi erbjuder? Hör av dig!