Gardiner

Vi erbjuder måttbeställda gardiner i exklusiva vävar. Vi gör hela jobbet, från mätning till montering. Det enda ni behöver göra är att välja den väv som ni tycker om mest. Gardiner är en utmärkt lösning för att ge rummet bra sol och insynsskydd samtidigt som den ger ett vackert intryck och gör hela rummet mysigare.
Vi har många olika vävar ni kan välja bland, dessa är uppdelade i transparenta, screen, tät eller dimout. Transparenta vävar blockerar solljus och insyn minst men filtrerar det solljus som kommer in. Dimout-vävar är näst intill helt mörkläggande.

Samtliga vävar finns att se i vårt showroom på Vendelsövägen 17 i Tyresö strax utanför Stockholm. Ni kan även kontakta oss direkt via kontaktformuläret längre ned på sidan eller boka in ett hembesök så mäter vi och tipsar inför köpet.

Inspirationsbilder


Modeller
Det finns flera olika modeller och betjäningar att välja bland till dessa gardiner. Till exempel öljetter på en gardinstång gör att gardinen får fasta fina vågor, likt en loungegardin utan att ytterligare tillbehör behövs. 
Ett annat exempel är modellen glid på band som används för gardinuppsättning med gardinskena. Fördelen med denna modell är att skenan enkelt kan döljas bakom gardinväven.

 

Tyger

Det finns sammanlagt 18 olika tygserier att välja bland, varje serie innehåller flera olika färger.
Det finns olika fördelar med varje serie. Till ett fönster där gardinens viktigaste syfte är att skydda mot solen rekommenderas ett tätt tyg eller dimout-tyg, eftersom vävarna i den serien bättre blockerar solens strålar.

En transparent väv kan med fördel användas i fönster där solen inte är ett stort problem, transparenta vävar är väldigt vackra och fungerar som en inredningsdetalj.


Modeller i detalj


Har du några frågor, funderingar eller vill du ha en offert? Hör av dig!