Duettegardiner

Duettegardiner från Luxaflex är ett av de bästa invändiga solskydden på marknaden. Det är perfekt för dig som vill ha ett effektivt solskydd som samtidigt är oerhört snyggt. En duettegardin är en mjuk inredningsgardin bestående av två lager väv och har många funktioner. Utöver den vackra formgivningen och de slående färgerna är gardinen väldigt energieffektiv. Luftfickorna som bildas i mellanrummet mellan vävarna hjälper till att hålla värmen ute på sommaren och bevarar den under vintern.


Luxaflex Duettegardin går att få i många olika vackra och fina vävar för hemmets alla olika rum, allt från diskret struktur till mjuka tunna vävar som passar just din stil perfekt. 

På denna sida har vi samlat inspiration och väsentlig information om duettegardiner. Tveka inte att höra av er om ni undrar över något annat.

Vi rekommenderar ett besök i vårt showroom för att bläddra i vävkollektionen och se vilken duettegardin som passar i ert hem.

Luxaflex Duettegardin detaljerad teknisk information


Inspirationsbilder


Vävar

Transparent

En transparent väv bevarar din utsikt och släpper in ett mjukt och filtrerat ljus. Passar bra i till exempel matrummet, köket eller andra rum där man gärna får in naturligt ljus.


Halvtransparent

En halvtransparent väv släpper igenom en lagom mängd ljus och ger dig ett visst insynsskydd. Lämpar sig väl till rum där man behöver begränsa ljusinsläppet som bland annat vardagsrummet.

Mörkläggande

En mörkläggande väv ger dig maximalt insynsskydd och inget ljusinsläpp. Det absolut bästa valet för sovrummet.


Betjäning

SmartCord

Den unika konstruktionen innebär att linan bibehålls kort, oavsett om duettegardinen är uppdragen eller nerdragen. Du höjer och sänker din gardin enkelt och slipper samtidigt långa linor dinglande eller liggandes i fönsterkarmen. 


LiteRise

Det linfria betjäningssystemet LiteRise gör att du bara behöver dra i gardinens underlist för att placera gardinen i exakt höjd. Gardinen stannar precis där du vill. Med LiteRise slipper du helt alla jobbiga linor vilket ger dig en snyggare produkt samtidigt som den är helt barnsäker.
Motorisering

Styr dina gardiner med en knapptryckning. Med Powerrise-motor samt en batteridriven fjärrkontroll eller med en väggströmbrytare får du perfekt kontroll över ljusinsläpp och avskildhet. Motoriserade produkter är även helt barnsäkra.
En nyhet är Powerview-motorisering som låter dig styra dina gardiner via en app i din smartphone, kom in till butiken så berättar vi mer!

 

Har du några frågor, funderingar eller vill du ha en offert? Kontakta oss!